7 Jan 2017

NAFURA HONEY BEE ROYAL PROPOLIS SOLUTION SERUM


ISI KANDUNGAN : 50ml
(penggunaan 1-2 bulan)

SERUM lebih difokuskan untuk membekalkan LEBIH BANYAK nutrient supaya kulit nampak lebih muda dan halus dengan LEBIH CEPAT berbanding jika anda hanya menggunakan pelembab yang mempunyai kandungan bahan yang sama.

Serum ni terbaik sebab dia repair skin and fungsinya untuk melembab dan anti aging. Kedut2 semua bertempiaran cabut lari. Kita tempek bawah mata bagi botox semua wrinkle tu. Takyah dah beli eyecream mahal mahal. Tempek HBV cream pastu titis hak yang serum ni tempat yang kering macam bawah mata dan tepi tepi mulut

Tapi kalau nak lumur satu muka boleh sangat. Gerenti belum habis satu botol kulit bertukar jadi Cleopatra. Halus mulus dan berseri.
KELEBIHAN HONEY BEE ROYAL PROPOLIS SERUM
  Memperbaiki kulit rosak akibat pemakaian produk yg merosakkan kulit dan pencemaran
  Memberikan kelembapan optimum
  Mencerahkan kulit dgn semulajadi
  Menjadikan kulit awet muda umpama botox
  Merawat kedutan pada wajah
  Menghaluskan pori
  Menghilangkan eyebag
  Menghilangkan noda kulit
 Menghaluskan kulit seawal sapuan pertama


KANDUNGAN HONEY BEE ROYAL PROPOLIS SERUM
  EKSTRAK MADU
  PROPOLIS
  EKSTRAK ROYAL JELLY


CARA GUNA HONEY BEE ROYAL PROPOLIS SERUM
 Cuci muka dengan pencuci muka harian
 Lap kan muka selepas mencuci dan sapu HONEY BEE SERUM
Gunakan sebelum tido untuk mendapatkan kesan yang lebih efektif


TESTIMONI HONEY BEE ROYAL PROPOLIS SOLUTION






HARGA HONEY BEE ROYAL PROPOLIS SOLUTION 
RM99 SM / RM104 SS

 POSTAGE
RM7 SM / RM11 SS


DAPATKAN SEKARANG SEMENTARA STOK MASIH ADA
WhatApp terus ke

C.O.D Area
KOTA BHARU / WAKAF BHARU / TUMPAT
Jauh Kami Pos... Abg Posmenkan Adoo

= = = = = = = = = = = = = = =
OPEN RETAIL, BORONG
= = = = = = = = = = = = = = =

Terima Kasih Memilih Untuk Berurusan Dengan Kami
Copyright© All Rights Reserved kedaideeba.blogspot.my