Pages

FARRA FOUNDATION

Farra Foundation 10g

NO 1- PINKY- SESUAI UTK KULIT CERAH DAN KUNING LANGSAT
NO 2- NATURAL- SESUAI UTK KULIT KUNING LANGSAT DAN SEDERHANA
NO.3- SAWO MATANG- UNTUK KULIT SAWO MATANG ATAU COKLAT
 
 
 

AURAWHITE BUBBLY

AURAWHITE BUBBLY


 
Harga pasaran : RM80.00

HARGA PROMOSI : RM68.00

 
 
KELEBIHAN AURAWHITE BUBBLY
= = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = 
 ♥ Berperisa candysweet strawberry yang super duper lazat.
 ♥ Mencerahkan kulit & melembapkan kulit.
 ♥ Merangsang penghasilan kalogen untuk remaja.
♥ Memberi tenaga.
 ♥ Sangat baik untuk daya ingatan terutama pelajar-pelajar.
♥ Atasi kulit berjerawat & berminyak, normally remaja tidak akan terlepas dengan masalah kulit berminyak kerana hormon berubah mengikut peningkatan usia.
♥ Diperkaya dengan salmon collagen peptide, manuka honey, grapeseed, vitamin C,E & A.
 ♥ Menguragkan masalah rambut gugur & tumit kaki merekah.
 ♥ Menyerlahkan seri wajah.
♥ Kulit bersinar
♥ Tubuh badan yang sihat.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

AZ COSMETIK (New Packing)


 
Harga Pasaran : RM100

HARGA PROMOSI : RM85 (SM) / RM90 (SS)


Kelebihan produk ini :
= = = = = = = = = = = = =
♥ Mengecutkan dan menghilangkan jerawat
♥ Mengurangkan Pigmentasi/Jeragat dengan berkesan
♥ Membersihkan kulit muka
♥ Awet muda
♥ Mencerahkan Kulit muka
♥ Krim kunyit dirumus khas untuk menghilangkan Jeragat dan jerawat secara efektif dan berkesan diperbuat dari bahan semulajadi
♥ Menghilangkan tompok dan bintik hitam
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

BLV PINK GLOW FOUNDATION

Bila pakai nampak cantik je

Bila pakai nampak pinky je



HARGA PASARAN : RM80

HARGA PROMOSI : RM66


KELEBIHAN BLV PINKY GLOW FOUNDATION :

✿ Tidak berminyak
✿ Mempunyai spf50
✿ Sesuai untuk kulit sensitive berjerawat
berjeragat & kulit normal
✿ Anti rekahan
✿ Warnanya dicipta sesuai untuk orang asia
✿ Menutup pori-pori terbuka
✿ Wajah nampak natural
✿ kesan serta merta
✿ Tahan sehingga 16 jam
✿Boleh digunakan setiap hari


TESTIMONI BLV PINKY GLOW FOUNDATION




VICTORIA SECRET BODY MIST

SET WANGIAN PALING LARIS DI PASARAN..!
 
Variasi wangian yang terdapat dalam set ini:

 ♥ Love Spell
 ♥Pure Seduction (hot seller)...
 ♥ Mango Temptation
 ♥ Berry Kiss
 ♥ Lost In Fantasy
 ♥ Strawberries and Champagne
 ♥ delicate Petals
 ♥ Endless Love
 ♥ Island Waters
 ♥ Secret Crush
 ♥ Sweet Daydream
 ♥ Wild Scarlet
 
 
 
 
 
 
Jom pakai Victoria Secret Body Mist Malaysia !
✔ Menyerlahkan aura keyakinan diri !
✔ Menenangkan jiwa.. Hilang stress !
✔ Murah, mudah dan cepat dapat !









 
 
 

DIAMOND FOUNDATION

Sentuhan DIAMOND FOUNDATION yang unik....bila memakainya akan merasa keajaiban yang luar biasa.
Begitu terpegun dgn sentuhan bak mutiara.... Rasailah sendiri anda pasti terpikat.... diamond foundation serlahlah keanggunanmu....glowing,anjal,putih berkilau....anda mampu mengubahnya dgn DIAMOND FOUNDATION


 NEW PACKAGING
↓ ↓ ↓ ↓ ↓ ↓ ↓ ↓ ↓ ↓ ↓ ↓ ↓


Berat: 5gm
DF Foundation dihasilkan daripada sumber-sumber terpilih:
√ ARGAN OIL
√ PEARL POWDER
√ JOJOBA OIL
√ NANOWHITE
DF diperbuat daripada serbuk mutiara yang mewah untuk menyerlahkan kecantikan kulit wajah dengan sempurna supaya tampak lebih natural mulus & berseri.

Kelebihan Dan kebaikan DIAMOND FOUNDATION
 ♥ bertindak sebagai antioksidan yg melindungi sel kulit dari sinaran UV yang merbahaya
 ♥ membuat kulit muka kelihatan glowing,leit,flawless , putih gebus
 ♥ meningkatkan keanjalan kulit muka
 ♥ memberi kilauan pada kulit anda
 ♥ tekstur yg sgt lembut dan mudah menyerap ke dalam kulit
 ♥ membantu menutup parut jerawat,jeragat dan kedutan pada kulit wajah
 ♥ tahan selama 12 jam
 ♥ sebagai alas bedak dan krim siang
 ♥ sesuai utk kulit sensitif dan juga kulit normal
 ♥ magic mengikut warna kulit

 ♥ Kalis air dan tidak bercampuk



Cara Penggunaan:

Sapukan pada wajah dan leher dengan sekata dan alaskan dengan loose powder untuk kesan yang lebih menyerlah.



TESTIMONI




= = = = = = = = = = = = = = = = = = = 

Belian boleh terus SMS/WASSAP 
01126933048 DIBA 

 ♥ DROPSHIP DIPERLUKAN ♥

= = = = = = = = = = =  = = = = = = = 




PENGHANTARAN 
KAMI MENGGUNAKAN POSLAJU
SETIAP ITEM YANG DIHANTAR AKAN SAMPAI KEPADA PELANGGAN DALAM TEMPOH 1 KE 2 HARI BERKERJA
NO.RUJUKAN (TRACKING NUMBER) 
AKAN DIBERIKAN SETELAH URUSAN JUAL BELI SELESAI.
TERIMA KASIH. ♥ 

PERLA POTION

 
PERLA POTION  merupakan produk kesihatan & kecantikkan yang dirumus khas dari 100% serbuk mutiara asli. Perla potion berperisa berry pertama di Malaysia yang terbukti dapat membantu masalah luaran dan dalaman.
 
 
 
HARGA: RM50
 
 

KANDUNGAN
● SERBUK MUTIARA
● COLLAGEN MARINE
● VITAMIN C 
● ALOE VERA 
● AVOCADO
● POMEGRANATE


KEISTIMEWAAN PERLA POTION 
 
♥ Mengatasi masalah kulit muka , badan berjerawat.
♥ Menghalang tanda-tanda penuan awal dari usia sebenar.
♥ Memudarkan parut-parut kudis, jerawat, jeragat.
♥ Mencegah badan dari keletihan, kelesuan & kemurungan.
♥ Mengatasi masalah eyebag, lingkaran gelap bawah mata
♥ Menjadikan tona kulit cerah sekata.
♥ Melembap, melembut, melicinkan & menghaluskan kulit.
 
 

JOM LIHAT CARA PENGAMBILAN PERLA POTION
 


♡♡ WANITA HAMIL, FULLY BREASTFEED & BERPANTANG DIGALAKKAN MENCUBA PERLA POTION KERANA :- 
Untuk ibu hamil - serbuk mutiara dipercayai ia boleh mempercepatkan pembangunan tulang dan menggalakkan kepintaran bayi.
Untuk ibu menyusu - perla potion sesuai diamalkan kerana kandungan serbuk mutiara dapat membantu memperbanyakkan air susu. 
Untuk ibu berpantang - sangat sesuai diamalkan untuk memperbetulkan sistem saraf, menambah tenaga serta dapat membuang angin dalam badan.


 
 
 

TESTIMONI

 Belian boleh terus SMS / WASSAP
01123633048 Diba
 
 
= = = = = = = = = = = = = = = = =
♥♥ DROPSHIP DIPERLUKAN ♥♥
= = = = = = = = = = = = = = = = =
 
 
 
 
PENGHANTARAN 


KAMI MENGGUNAKAN POSLAJU
 SETIAP ITEM YANG DIHANTAR AKAN SAMPAI KEPADA PELANGGAN DALAM TEMPOH 1 - 2 HARI BEKERJA. 
NO. RUJUKAN (TRACKING NUMBER) AKAN DIBERIKAN SETELAH SEMUA URUSAN JUAL BELI SELESAI.
 
 


YUUME ROSEHIP *MURAH*

Trend terkini kita consume supplement yang semulajadi je uollls.. Jomm makan buah ROSEHIP !! Tapi tapii.. kat malaysia tak de buah ni..Tak apa uoollsss... kami team yuuMe telah pun mencipta formula hebat daripada buah Rosehip yg segar utk kecantikan kita semua uoollsssss!! Oh sila terujaaaaa!! Sebabb ramai yg dah putihhh secara sihat....

HARGA PASARAN : RM149.00

HARGA PROMOSI : RM140.00
FREE POSTAGE 


 
 

Cara Pengambilan : 
 
Koyak dan tuangkan shj ke dalam mulut dan kemam sehingga yuume rosehips mencair dan bergabung dgn enzim air liur.
Consume semasa perut kosong pada setiap pagi 
Maksimum 2 sachet shj ye..Jangan lebih.. Actually 1 sachet sehari shj pun dah puteh.

 


Belian boleh terus SMS / WASSAP
01126933048 DIBA 


= = = = = = = = = = = = = 
♥♥ Dropship diperlukan ♥♥
= = = = = = = = = = = = =


 

PENGHANTARAN 


KAMI MENGGUNKAN POS LAJU
SETIAP ITEM YANG DIHANTAR AKAN SAMPAI KEPADA PELANGGAN DALAM TEMPOH 1-2 HARI BEKERJA.
NO.RUJUKAN (Tracking Number) AKAN DIBERIKAN SETELAH SEMUA URUSAN JUAL BELI SELESAI