DROPSHIP


ANDA SERIOUS UNTUK BERNIAGA TAPI TIADA MODAL ?

JOM JADI RAKAN NIAGA DROPSHIP KAMI




~ TIADA MODAL DIPERLUKAN

~ TIDAK PERLU SIMPAN STOK

~ TIDAK PERLU PACKING DAN POS BARANG

~ MAMPU MENDAPAT UNTUNG BERSIH SEHINGGA 10-30% UNTUK SETIAP PRODUK

~ SEMUA PRODUK ADALAH DIJAMIN ORIGINAL

~ ANDA MAMPU MENJANA PENDAPATAN RM200 - RM5000 SEBULAN


= = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = 
JOM SERTAI "DINUR BEAUTY RICH DROPSHIP"


~ LAYANAN TERBAIK
~ SERVIS PENGHANTARAN TERBAIK
~ HARGA DROPSHIP TERMURAH
= = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = 



YANG BERMINAT UTK SERTAI DROPSHIP KAMI.. 
WASSAP KAMI 01126933048 @ SMS 0133934023


TAJUK : PENDAFTARAN DROPSHIP
~ NAMA ANDA :
~ ALAMAT ANDA :
~ NO TELEPHONE :

2 Be GORGEOUS FIBER PACKING BARU "MURAH*

 
PACKING BARU
 
♥ ♥ HARGA TETAP SAMA ♥ ♥
 
 
 
 
  
 
HARGA : RM 45.00
POSTAGE : RM6 (SM) / RM9 (SS)
 
Murah kan???

Yang pasti bukan hanya murah.... Rasa Sedappppppppp Gler & Bkesan....

Mmg patut amalkan ;)

 
Makan ubat kurus, tak kurus-kurus !
Makan ubat putih, tak putih-putih !
KENAPA YE ? Apa kata DETOX dulu dengan 2BE GORGEOUS FIBER.

Fiber ni special , sebab ia lazat ala-ala smoothie.
Anda boleh pelbagaikan RESIPI tanpa menjejaskan keupayaan khasiatnya pun.


PALING MENARIK, KESAN SANGAT MENAKJUBKAN .

2BE GORGEOUS FIBER ialah produk minuman kesihatan, detoxifikasi , pelangsingan, tenaga dan kecantikan yang paling mengikut citarasa pengguna & juga merupakan minuman gabungan buah-buah terbaik, super fruit, sayuran,fiber, madu, mutiara, kekacang dan bahan organik lainnya .


Anda diluar sana sangat2 di galakkan mengambil 2BE GORGEOUS FIBER terlebih dahulu sebelum mengambil mana2 supplement untuk tujuan detoxifikasi (buang toxin)

Produk ini ialah BANTUAN DETOKS yang hebat. Bagi yang dah cuba pelbagai supplement, TETAPI TAK BERKESAN mungkin kerana ada TOKSIN dalam badan. Buang toksin tersebut kemudian anda lihat kesan pengambilan supplement selepas itu. Lagi cepat serap. Sebab tu, ia juga boleh menjadi booster untuk supplement kecantikan kepada anda. BOOSTER hebat kepada semua supplemen.


Sama ada anda nak gunakan 2be Gorgeous Fiber sahaja atau nak campur dengan supplement lain, TIADA MASALAH.

2BE GORGEOUS FIBER di hasilkan kerana ingin membantu wanita dan peminat kecantikan / kesihatan mendapat kesan terbaik dan maximum sesuatu supplement dan membantu semua mendapat khasiat organic lengkap . Belum ada produk seperti 2BE GORGEOUS FIBER di Malaysia memandangkan gabungan bahannya sangat LENGKAP malah harganya sangat berpatutan / mampu 'maintain'/ tidak menyusahkan orang untuk membelinya.



Fungsi utama 2BE Gorgeous FIBER ialah DETOX
  • buang toxin hilangkan tanda2 ketiak hitam
  • menguruskan badan MEMBAKAR LEMAK ( kerana ada lecithin)
  • mencantikkan kulit menjadikan complexion kulit merah jambu
  • mengelakkan kanser usus menyerap asid urik dalam badan kenyang sepanjang hari
  • mengelakkan sembelit
  • melancarkan peredaran darah
  • sesuai lelaki dan wanita serta kanak2 seawal 12 tahun yang mengalami obesiti !
Sebab tanpa kita sedar, lemak , jerawat dan masalah kat badan kita berpunca dari toxin.

Perisa strawberry milk tetapi bukan susu ia 100% dairy free.
TIADA TENUSU.
Sebab tu if you all nak letak sedikit susu manis sikit or susu segar, khasiat still tak terjejas.

Ramai peminum tegar 2BE Gorgeous ini dah olah ikut selera masing2. Malah ada yang ratah begitu sahaja.Definitely sedap...



Mungkin kerana ada badam telah menambah rasa sedap produk ni sampai ada yang mula menggantikan ia dengan nescafe / caffeine..U ALL MUST TRY IT

 Antara Buah-Buahan & Sayur-sayuran dlm 2 Be Gorgeous Fiber :
  • SEABUCKTHORN
  • SEAWEED
  • SPINACH
  • ALFAFA
  • BADAM
  • DELIMA
  • SOY LECITHIN
  • ACAI BERRY
  • 10 JENIS FIBER
  • GABUNGAN KEKACANG DLL

    Cara Pengambilan mengikut masalah yg uolls hadapi ye ;)

    • 2BE GORGEOUS FIBER untuk DETOXIFIKASI / SEMBELIT
    1. Masukkan 1 sudu makan + 1 cawan air suam . ( size tea cup )
    Minum 2 HARI 1 KALI SAHAJA


    • 2BE GORGEOUS FIBER untuk BANTUAN PELANGSINGAN
    1. Masukkan 1 sudu setengah + 1 cawah air suam hampir ke panas ( size tea cup )
    Minum setiap pagi before breakfast atau setiap kali sebelum pengambilan makanan berat


    • 2BE GORGEOUS FIBER untuk KECANTIKAN / CUCI DARAH / SEMBELIT
    1. Masukkan 1 sudu makan + 1 cawan air suam . ( size tea cup )
    Minum sebelum tidur, SETIAP HARI

    Ia juga boleh dijadikan sebagai gantian makanan untuk diet yang lebih teratur.

    Selain itu DIINGATKAN KEPADA SEMUA, BAHAWA 2BE GORGEOUS FIBER BUKAN UBAT,TETAPI BANTUAN MAKANAN TAMBAHAN ORGANIC yang dipercayai mampu membantu anda meningkatkan keyakinan diri... 2BE GORGEOUS merupakan produk detox paling lazat dengan formulasi terbaik di MALAYSIA
     
     
    Tanda-tanda Banyak Toksin
    • * Kerap sakit kepala
    • * Tiada sebarang kesan apabila makan vitamin + supplemen
    • * Badan akan berasa letih tanpa sebarang sebab
    • * Susah bangun tidur
    • * Bahagian keliling mata gelap
    • * Bahagian-bahagian tertentu di permukaan kulit seperti di bahagian bawah lengan, celah paha dan sebagainya juga akan kelihatan gelap daripada warna asal kulit
    • * Banyak angin, alahan, inflamasi pada sendi
    • * Sinus
    • * Berat badan meningkat
    • * Kehadiran selulit
    • * Masalah jerawat dan banyak lagi
       
      ,,,,,JOM DETOX DENGAN
      2 BE GORGEOUS FIBER,,,,,,
 

 
 
 






MASK VIETNAM *MURAH*

BUANG BLACKHEAD & WHITEHEAD DENGAN BERKESAN



Harga : RM8/Sebotol


✿ HARGA BORONG 

12 BOTOL x RM4

** HARGA TIDAK TERMASUK KOS PENGHANTARAN**


Vietnam blackhead whitehead mask.. mmmg super duper ohsem.. 
Tidak pernah lagi jumpa mask yang boleh tarik blackhead & whitehead dengan banyak & jayanya.



◆ Nie rupa mask mask vietnam ... 
◆ Dalam bentuk cecair.
◆ Isian 20ml
  Free 20keping tisu untuk dearies2 lekatkan selepas letak gel kat hidung dearies2.



CARA MENGGUNAKAN MASK VIETNAM
= = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = =
1 - Sapu gel di kawasan hidung /dagu
2 - Lekatkan kertas tisu yang telah diberi
3 - Biarkan 10 minit atau hingga kering
4 - Tarik secara perlahan-lahan dari bahagian bawah naik keatas
5 - Setelah selesai basuh muka dearies2 dengann air bersih.


TESTIMONI
= = = = = = = 




GLUTACAPS 500MG PLUS ORIGINAL "MURAH"

"Putih Dan Kurus Sblm Raya"   


Harga Pasaran : RM139.00

 * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * 
HARGA PROMOSI KAMI 
RM130
FREE POSTAGE
* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * 



Ingridient:
1. Glutathione Gred AAA daripada jepun
2. Vitamin C
3. Hyluronic acid         
 => Mengunakan gluta 100%
            => mempunyai 500mg setiap kapsul
                                                            => Mengatifkan gluta dalam badan dalam masa 2jam selepas makan
                             => Mengunakan bahan aktif gluta original 100%




KESAN PENGAMBILAN GLUTACAPS 500MG PLUS ,
♥ Kulit bertambah putih dan glowing 
♥ Pigmentasi hilang
♥ Meratakan tona warna kulit
♥ Mengecutkan jerawat
♥ Memudarkan parut jerawat
♥ Menegangkan kulit
♥ ANTIOXIDAN
♥ Merawat katarak dan glukoma
♥ Membekalkan kadar kandungan air ini menyebabkan kulit tegang
♥ Menghilangkan garis garis halus diwajah
♥ Mengekalkan kelembapan kulit
♥ Mengalakkan SISTESIS kolegen dalam badan



Apa yang boleh anda dapat dari GLUTACAPS
= = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = =
1) Memutihkan satu badan (tgn,muka,kaki)
2) Melembutkan kulit Badan
3) Memutihkan muka dalam masa 3Hari sahaja
4) Menghilangkan Jerawat
5) Menghilangkan Jeragat
6) Menghilangkan parut degil dan lama
7) Membuatkan anda sangat menyesal kerana tidak ambil dari dulu lagi
8) Membuat kawan2 anda puji anda semakin putih, gebu dan flawless
9) Membuat anda bangga dengan diri anda
Glutacaps hebat sangat kerana
10) Melembabkan kulit
11) Memudarkan parut jerawat
12) Mengenyangkan perut (boleh Kurus)



Diluluskan KKM (MAL15065008NC)
GLUTA-CAPS® Tiada kesan smpingan sebab kami ada sijil racun drpd USM.



Cara Makan :
= = = = = = = = 
Disarankan ambil 2 biji pagi dan 2biji malam untuk 7hari pertama.. selepas 7hari makan 1biji pg dan 1 biji malam.. Makan glutacaps sebaiknya 20mnt sblm mkn berat.

Pantang Larang :
= = = = = = = = = 
✔ Tiada pantang cuma banyakkan minum air 3-4liter sehari. Caffein elakkan, susu elakkan, gula kurangkan..
✔ Ibu mengandung tak digalakkan
✔ Menyusu baby boleh ambil
✔ Umur boleh ambil 15tahun keatas
✔ Pesakit KANSER dilarang ambil
✔ Pesakit Buah pingang kencing manis dan sakit jantung yg tidak kritikal boleh ambil.
✔ Kalau ambil dgn ubatan/supplementt lain mcm mana? Jarakkan sahaja pengambilan 20minit.

* produk ini adalah persediaan supplement tambahan utk memutihkan kulit dan ianya tdk merbahaya utk smeua lapisan umur, tetapi dilarang ambil bersama yg mengamalkan pil perancang, IUD atupun injection untuk mencegah kehamilan. Ambil selepas 2 jam dibenarkan

Info lebih:
= = = = = = 
Glutacaps® ni yg pertama paling banyak ingridient dlm Malaysia. 500mg 1 kapsul. Sebab itu GLUTACAPS berkesan cepat  dlm masa 12 jam badan kita perlukan lebih 500mg gluta utk pemutihan badan. jadi ngam2 utk sehari.. kalau kesan lebih cepat lagi uolls oleh makan 2 biji.

Dgn penggunaan bahan aktif gluta original dari tumbuhan ia akan membantu bukan sahaja mengurangkan jerawat. dia juga dapat membantu memudarkn jerawat.

sebab kebanyakkan produk hanya letak bahan putih tu skit je, serbuk yg lain tu tepung jagung je nk nmpk berat dan bnyk. dan sebab tu kita bawak gluta gred A ni.. sebelum kita launch mmg kita uji dlm lab berkali2. dh dpt formula yg betul tally dgn analog graf formula barulah kita masukkan dlm kapsul. sebab tu kita yakin sgt kesan Glutacaps® seawal 3 hari.
sebab kita import material yg kualiti shj. sebab tu kita tambah dgn material mcm "hyluronic acid" (supaya lebih flawless) dan "Vitamin C original" utk bantu kurangkan jerawat, jeragat dan parut.. bahan aktif ni utk bantu lg proses pemutihan kulit.
Apa beza putih, cerah dan berseri?
putih shj muka akan nampak pucat. tp bila awk putih, cerah dan berseri?
baru la putih tu betul betul naik kan?
putih kemreh merahan..mcm org baru kahwin.. muka putih berseri.. haa mcm tu la. heh.
Apa yg u akan dpt dgn Glutacaps®
✔ 1 hari untuk rasa kulit semakin lembap
✔ 3 hari untuk lihat jerawat kecut
✔ 7 hari kulit semakin glow dan putih berseri
✔ 14 hari tangan leher bdn dan kaki lebih cerah
✔ 28 hari lahir kulit baby terpancar seluruh bdn.. muka, tgn dan bdn akan lebih putih kemerah-merahan.
Bertindak sekarang! sebelum harga naik. skrg dh tau kenapa gluta, HA dan Vit C ori bagus kan? tggu apa lagi mana ada produk yg mcm Glutacaps® dkt malaysia ni....gabung 3 sekali gus!
PENCERAHAN SATU BADAN
GLUTACAPS 500MG PLUS....
Nak putih tapi takut nak ambik suntikkan PENCERAH??
Anda boleh mencuba GLUTACAPS kerana kesannya umpama anda ambik suntikkan...
GLUTA memang digunakan utk pencerahan kulit kalau di negara Thailand boleh dikatakan semua rakyatnya mengamalkan pengambilan secara pemakan dan suntikkan itu sudah menjadi kebiasaan bagi mereka sebab itu kulit mereka lebih putih gebu dan cantik...
GLUTA MEMANG DAH TERBUKTI SELAMAT DAN BERKESAN UTK PENCERAHAN ..
Kadar yg disyorkan utk pencerahan..
1000-2000mg utk proses pemutihan
500mg utk proses detox
 
TESTIMONI GLUTACAPS
= = = = = = = =  = = = = = = = =
 
 


 
 
 

KWHITE DAZZLING KOREAN COFFEE *MURAH*

 
Merupakan kopi SUNNAH + CERAH GEBU!!! ( no kafein ).
Sesuai untuk seisi KELUARGA.
Lelaki dan Wanita.
 
menggebukan, mencerahkan dan awet muda.
 
 
HARGA PROMOSI
RM 35 SM / RM45 SS
15 sachet + 1 sachet free.
POSTAGE: RM6 SM / RM9 SS
 
 

 
 
Memperkenalkan keajaiban minuman kesihatan setiap hari untuk seisi keluarga K-WHITE DAZZLING COFFEE UNTUK KECANTIKAN & KESIHATAN.

K-White Dazzling memberikan tenaga sepanjang hari serta menggebukan,mencerahkan agar sentiasa berseri dan awet muda.


18X Kuasa Formula Terbaik
= = = =  = = = = =  =  = = = =
♥ MINUMAN SUNNAH
♥ CERAH GEBU BADAN MULUS
♥ AWET MUDA
♥ANTI-OKSIDAN
♥ BERTENAGA SEPANJANG HARI
♥ SIHAT MENYAH TOKSIK
♥ MENGUATKAN DAYA INGATAN
 
KANDUNGAN GRED TERBAIK:
= = = = = = = = = = = = = = = = = =
∞ COLLAGEN,L-CYSTEINE
∞ GLUTA
∞ SERBUK MUTIARA,
∞ TOMATO,
∞ KOPI ARABICA,
∞ non dairy CREAMER,
∞ SKIMMED MILK POWDER,
∞ MAKANAN SUNNAH SEPERTI BUAH DELIMA(BUAH SYURGA), EKSTRAK KURMA, DEBUNGA LEBAH.
 

 
 
KEISTIMEWAAN KWHITE DAZLING KOREAM COFFEE
= = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = =

- Khas untuk menganjalkan Payudara
- Membantu menganjalkan tubuh badan yang lembik
- Membantu menyekatakan tona2 gelap agar semakin Cerah dan Sekata
- Memberikan Tenaga
- Mengurangkan Stress harian
- Khas untuk menjaga kewanitaan agar Persis Anak Dara
- Membantu membentuk tubuh badan menjadi terBentuk dan Cantik
- Membantu Kulit semakin Kenyal dan Gebu


Kembalikan keremajaan kulit anda agar lebih MULUS, PUTIH ANJAL, LICIN, AWET MUDA SERTA BERTENAGA. Ia juga berupaya membaiki kulit rosak yang berjerawat, kering & tidak sekata.

K-WHITE DAZZLING COFFEE mengandungi pelbagai khasiat & diperkaya dengan makanan sunnah untuk tubuh badan bersama 18x KUASA FORMULA TERBAIK antaranya buah delima yang mengandungi 1,000,000 sejuta khasiat. "BUAH SYURGA", ini juga dipercayai dapat merawat pelbagai penyakit & mengandungi anti-oksidan terunggul.

Amalan pengambilan makanan sunnah ini bukan sahaja mampu menjadi pemangkin kesihatan yang unggul,malahan membantu kita memperolehi keberkatan dengan mengamalkan makanan sunnah daalam kehidupan setiap hari.















JAMU YOUNG GOLD PERFECT LADY *MURAH*

Jamu TERBAIK DUNIA kerana ia mengandungi campuran 14 jenis herba TERBAIK DUNIA !
 

Memperkenalkan satu-satunya jamu di Malaysia yang mendapat pengiktirafan KKM & mampu menghilangkan “sakit kepala”.
 

   Jamu Young Gold Perfect Lady®

HARGA : RM120 SM
                 RM130 SS

* free pos
* 60 biji



♥ ♥ ♥ Jamu TERBAIK ♥ ♥ ♥

Pilih Jamu Young Gold Perfect Lady® sekiranya anda mengalami masalah berikut :

√ Period tidak teratur
 √ Kerap sakit kepala
 √ Mengalami masalah keputihan & faraj berbau
 √ Senggugut
 √ Angin dalam badan
 √ Menghampiri monopouse & telah monopouse
 √ Rambut kerap gugur
 √ Selalu berasa letih dan wajah tidak bermaya
 √ Wanita dalam pantang
 √ Ingin memiliki zuriat
 √ Tidak aktif diranjang



Satu-satunya jamu di Malaysia yg diberikan pengiktirafan KKM ..
 


JamuYoung Gold ® Sesuai Bagi :
= = = = = = = = = = = = = = = = = =
 Memberikan bentuk badan yang cantik dan seksi
Menegang,menganjal,memontok dan menambahkan size breast
Merawat luka dalaman.
Anak dara berumur 16 tahun dan keatas.
Mengatasi masalah payudara yg kendur.
Mengembalikan bentuk badan persis ANAK DARA.
Menghilangkan bau badan dan bau peluh
Menaikkan seri wajah.
GLOWING dan cerahkan kulit.
Mengetatkan rahim dan menghilangkan bau pada miss V
Menghaluskan kulit wajah dan badan
Memberikan bentuk badan yang menarik jika diamalkan oleh wanita yang dalam pantang dan wanita yang terlalu kurus
Herba yang digunakan adalah 100% tulen tanpa ada campuran bahan lain dan kerana itulah kesannya lebih aktif dan terbukti berkesan
Diluluskan & Diiktiraf Oleh KKM (Kementerian Kesihatan Malaysia)
Juga Diluluskan Oleh GMP Serta HALAL !!
 
 



= = = = = = = = = =
PENTING !!!!!

- Lulus KKM
- Lulus Labtest
- GMP
- Halal
= = = = = = = = = =
 

CARA PENGAMBILAN :
 Ambil 2biji kapsul setiap pagi sebelum sarapan.
*banyakkan minum air
*Period stop makan.Habis period boleh sambung makan semula
* Ibu menyusu boleh ambil
* Ibu mengandung dilarang sama sekali
 
* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *
TIADA PANTANG LARANG SEMASA PENGAMBILAN

Testimoni produk TERBARU keluaran PERFECT LADY

Jamu Young Gold PERFECT LADY
* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *


 TESTIMONI JAMU YOUNG GOLD PERFECT LADY
= = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = =

MEMOREEN PLUS JUICE MURAH ORIGINAL : PENAWAR SINUS KANAK-KANAK

 

Memoreen Plus Juice - MERANGSANG POTENSI MINDA
Makanan Untuk Meningkat kan Memori Otak
Khasiat Penyubur Minda
 
HARGA RM49.00
POSTAGE : RM6 SM/ RM9 SS

 
MEMOREEN PLUS JUICE
 
90% Pengguna Jus Memoreen Plus Akui Keberkesanan Rawat Sinus, Resdung & Asma.
 
Adakah anda atau anak anda melalui pengalaman berikut:
1) Kerap bersin
2) Hidung sering tersumbat
3) Pernafasan tersekat
4) Sakit kepala
5) Gatal hidung dan bahagian muka
6) Hidung dan mata berair
 


MENGAPA PERLU MEMILIH MEMOREEN PLUS JUICE ?
~ Ianya adalah gabungan perubatan Islam, Ayurveda dan cina, yg telah terbukti keberkesanannya
~ Ia terdiri daripada bahan2 yg terkandung dalam AL-Quran iaitu : Madu, Buah Delima, Rozelle, Habatussauda, Anggur
~ 100% Bumiputra produk
~ Dikilangkan di kilang yg bertarap GMP
~ Halal

 
Memoreen Plus Juice boleh digunakan untuk membantu menyelesaikan masalah seperti berikut :
1) Meningkatkan Daya kepintaran berfikir
2) Meningkatkan Kekuatan mental,emosi menangani cabaran hidup
3) Mempertingkatkan tahap daya ingatan
4) Menambah kecerdasan dan kecergasan
5) Mengatasi masalah gagap, gugup dan darah gemuruh
6) Melancarkan peredaran darah keseluruh anggota
7) Mengurangkan stress dan tekanan
8) Meningkatkan daya tumpuan dan mengatasi masalah lembab
9) Membantu mengatasi penyakit mudah lupa dikalangan orang dewasa
10) Mengatasi masalah ADHD pada Kanak-kanak. (kanak-kanak yang hiperaktif dan kurang daya tumpuan.
Selain membantu perkembangan minda, MEMOREEN PLUS JUICE ini juga membantu meningkatkan imunisasi tubuh badan supaya kekal sihat, cergas dan bertenaga.
 


PAKAR KANAK-KANAK & ORANG DEWASA MERAWAT MASALAH RESDUNG, SINUS,ASMA,LAMBAT BERCAKAP,LEMBAB......
ADAKAH anda sering mengalami bersin, selesema, mata gatal dan hidung tersumbat secara berterusan melebihi tempoh sebulan?
Adakah anda atau anak anda melalui pengalaman berikut:
1) Sakit kepala
2) Hidung sering tersumbat
3) Pernafasan tersekat
4) Kerap bersin
5) Gatal hidung dan bahagian muka
6) Hidung dan mata berair Gabungan
7 herba di dalam MEMOREEN JUICE dapat
√ Mencergaskan dan mengaktifkan sel sel otak
√ Merangsang penghantaran isyarat saraf
√ Memperbaiki neuron yang rosak serta menjana aktiviti sinaps
√ Meningkatkan aliran darah ke seluruh anggota termasuk bahagian otak
√ Mencergaskan tubuh dan meningkatkan produktiviti tubuh badan
√ Kuatkan daya ketahanan secara menyeluruh
√ Menguatkan daya ingatan
√ Membantu proses pembelajaran
√ Memoreen Plus Juice memberikan kesan perubahan dan peningkatan secara SERTA MERTA dengan merangsang kemahiran kognitif.

 
Adakah anda mengalami masalah seperti di bawah?
- Sembelit atau sukar buang air
- Hidung sering tersumbat
- Sinus
- Mudah selsema
- Letih, lesu dan sering tak bermaya
- Sukar memberi tumpuan
Jika ya, kemungkinan anda mengalami masalah toksin yg. berlebihan dalam tubuh. Toksin berlebihan boleh menjejaskan keupayaan mental dan kecergasan tubuh sekiranya tidak disingkirkan dengan segera.
 
Toksin boleh terhasil dari pelbagai sumber.
Antaranya :
- asap rokok
- pewarna/ penambah makanan (additive)
- kafein berlebihan
- tekanan
- kecederaan otak
 
Memoreen Plus Juice boleh digunakan untuk membantu menyelesaikan masalah seperti berikut :
Membantu meningkatkan Daya kepintaran berfikir
Membantu meningkatkan Kekuatan mental,emosi menangani cabaran hidup
Membantu mempertingkatkan tahap daya ingatan
Membantu menambah kecerdasan dan kecergasan
Membantu mengatasi masalah gagap, gugup dan darah gemuruh
Membantu melancarkan peredaran darah keseluruh anggota
Membantu mengurangkan stress dan tekanan
Membantu meningkatkan daya tumpuan dan mengatasi masalah lembab
Membantu mengatasi penyakit mudah lupa dikalangan orang dewasa
Membantu mengatasi masalah ADHD pada Kanak-kanak. (kanak-kanak yang hiperaktif dan kurang daya tumpuan
Selain membantu perkembangan minda, MEMOREEN PLUS JUICE ini juga membantu meningkatkan imunisasi tubuh badan supaya kekal sihat, cergas dan bertenaga.

KANDUNGAN HERBA
= = = = = = = = = = = = =
Bacopa Monniera – Herba yang diamalkan dalam sistem perubatan Ayurveda sejak berabad lamanya sebagai tonik untuk mencergaskan serta mengaktifkan sel sel otak. Mengandungi alkaloid, saponin dan sterol serta Bacosida A & B yang merangsang penghantaran isyarat saraf, memperbaiki neuron yang rosak serta menjana aktivit sinaps.
 
Gingko Biloba – Herba yang digunakan dalam perubatan Cina. Ia berkesan menghalang pengumpalan darah serta bertindak melebarkan pembuluh dan meningkatkan aliran darah ke seluruh anggota termasuk bahagian otak. Ini menambah penyerapan oksigen dan glukosa ke sel-sel otak seterusnya merangsang aktiviti neuron.
 
Madu – Makanan sunnah yang disebut di dalam Al-Quran :Surah An-Nahl (68-69). Ia mengandungi gula ringkas seperti glukosa dan fruktosa serta mineral lain seperti magnesium, potassium, sodium, besi dan fosfat. Juga kaya dengan Vitamin B1, B2, B3, B5 dan B6. Mencegah keletihan dan kelesuan sel-sel otak.
 
Buah delima – Makanan sunnah yang disebut di dalam Al Quran: Surah Ar Rahman (66-68) sebagai buah syurga. Kaya dengan sodium dan nutrient lain seperti riboflavin, tiamin, niacin, vitamin C, kalium dan fosforus. Mengandungi anti oksidan polyphenol yang menghalang radikal bebas dari merosakkan sel-sel otak.
 
Rozelle – Buah mengandungi Vitamin C yang tinggi, 3 kali ganda berbanding anggur. Ia juga mengandungi vitamin-vitamin lain seperti B1, B2 dan D. Terdapat banyak kalsium dan magnesium serta kaya dengan beta-karotene dan anthocyanin. Kandungan Omega-3 merangsang pertumbuhan DHA bagi tumbesaran minda kanak-kanak.
 
Habbatussauda – Dikenali juga dengan nama Nigella Sativa yang banyak terdapat di tanah Arab. Ia disebut di dalam hadis Nabi sebagai ubat segala penyakit (HR Bukhari, Muslim). Mengandungi lebih daripada 67 jenis bahan aktif serta minyak-minyak asas seperti sterol, thymohydroquinone, carvone, limonine dan cymene juga alkaloids, saponin dan Asid Amino.
 
Anggur – Anggur mengandungi serat dan vitamin C yang tinggi. Ia kaya dengan flavonoids bersifat anti oksida yang dapat meneutralkan radikal bebas. Ia juga mengandungi resveratrol,iaitu sejenis polyphenol yang dapat menurunkan beta amyloid untuk pesakit Alzheimer.



Cara Pemakanan :
Kanak-kanak bawah 7 tahun : 1 sudu besar, 1 kali sehari
Kanak-kanak 7-12 tahun : 2 sudu besar, 1 kali sehari
13 tahun ke atas dan dewasa : 2 sudu besar, 2 kali sehari
 
 
 
 
TESTIMONI MEMOREEN PLUS JUICE