MENJUAL PRODUK KECANTIKAN, KESIHATAN DAN PAKAIAN YANG BEROPERASI SECARA ONLINE
TERIMA KASIH KERANA SUDI BERBELANJA DENGAN KAMI,,, JANGAN LUPA SINGGAH LAGI

Pages

JUS HOT DADDY *MURAH*




 
HARGA : RM33.00
POSTAGE : RM6 (SM) / RM9 (SS)


Kelebihan :-
✔Membantu menyihatkan & mencegah bau badan.
✔Ianya dapat menguatkan sistem imun & daya tahan badan.
✔Menstabilkan hormon semulajadi kelakian.



 Kandungan :-
Ekstrak Mahkota Dewa, Habbatus Sauda, Manggis,Gingseng,Tongkat Ali, Maca & Guarana.



Cara pengambilan :-
1 sudu besar, 2 kali sehari
250ml

JUS HOT MUMMY *MURAH*


 
HARGA: RM33.00
POSTAGE : RM6 (SM) / RM9 (SS)


KHASIAT HOT MUMMY
~~ MAMPU MENGETATKAN VAGINA WALAUPUN ANAK 10
~~ MAMPU MENGEMBALIKAN CAIRAN SEMULAJADI DALAM VAGINA ( PASTIKAN ORI )
~~ PAYUDARA KEMBALI MONTOK & GEBU
~~ MELANCARKAN KITARAN HAID ...

~~ MENINGKATKAN TENAGA , TIDAK MUDAH PENAT
~~ MENGHILANGKAN BAU BADAN
~~ SUAMI MAKIN SAYANG ( HARI HARI MAU )
~~KEINTIMAN SUAMI ISTERIM MAKIN TERSERLAH
~~KEMBALIKAN MALAM PERTAMA DENGAN CUKUP SEMPURNA


Kandungan :-
Ekstrak Ros, Ekstrak Sireh, Pueraria Mirifica, Pueraria Lobata, Serapat, Madu, Kismis, Buah Tin, Goji, Manjakani, Limau Purut, Senna, Buah Delima.


Cara pengambilan :-
1 sudu, 2 kali sehari.
250ml



EGG MASK *MURAH*


HARGA : RM25.00 (SM) / RM30.00 (SS)
FREE POSTAGE
 



"Blackhead hilang!! Whitehead lari!! Jerawat mati!!
Pori pori wajah tak nampak lagi"
✔ Menghilangkan whitehead
✔ Menyahkan blackhead
✔ Mengecilkan pori pori wajah
✔ Mematikan jerawat
✔ Memutihkan kulit
✔ Merawat lebihan minyak di kulit
✔ Memudarkan parut jerawat
✔ Menegangkan wajah
☆ 85gm
☆ boleh guna 15 - 20 kali
☆ lelaki wanita boleh guna ☆ boleh digunakan di
wajah, tangan, siku dan buku lali
☆ berkesan seawal 1 kali penggunaan sahaja!
Dapatkan masker telur selagi stok masih ada.
Bhn:
Egg White Mask: Albumen, Hydrolyzed Elastin,
Collagen


 Cara guna:
Sapu mask pd kulit yg bersih, jgn bg kena bulu
kening nnti susah nk cabut. jgn bagi kena sekitar
mata dan bibir. biar 20 minit, dan tarik perlahan2
dari bawah ke atas.
Dicadangkan guna 1-3 kali seminggu


KANDUNGAN EGG MASK :** Albumen (putih telur), Hydrolyzed Elastin, Collagen

TESTIMONI EGG MASK





CANDY CRUSH LIP MASK


HARGA : RM 20.00 (SM)
 POSTAGE RM6 SS RM9
15GRM sebekas
 Scrub bibir ini mampu mengatasi masalah bibir yang sering anda hadapi. Seperti ::

○ Bibir lebam/kusam
○ Bibir menggelupas
○ Bibir berkedut
○ Bibir yang tampak pucat
 



Dan khasiat yang bakal anda dapat selepas scrub bibir ::

○ Bibir tampil lebih pinkish & segar
○ Bibir lebih seksi
○ Permukaan bibir menjadi lembut
○ Bibir akan tampak lebih sihat

Cara penggunaan :
Ratakan scrub ke bibir,
Ambil jari telunjuk,
Urut bibir dengan lembut selama 1-2 minit.
Ambil tisu, lap sisa-sisa lip scrub dan rasailah perbezaanny

DEWY - SERBUK MUTIARA *MURAH*

Mahukan kulit PUTIH MELEPAK seperti  ZILA BAKARIN?

 
HARGA PROMOSI
 
 RM65 (SM) / SS RM70 (SS) 
 
 

 
 



Dewy membantu mencantikkan dan mencerahkan seluruh kulit muka dan badan dalam masa yang singkat tanpa kesan sampingan. Rasa buah yang sangat sedap dan diadun dengan 3 bahan-bahan SUPER PLATINUM iaitu Bunga Sakura, Buah Camu Camu (kandungan Vitamin C tertinggi di dunia 50X lagi tinggi dari buah oren) dan Lilin Lebah (Beeswax)

✔ SERBUK VITAMIN DENGAN 50X VITAMIN C SEMULAJADI
✔ FORMULA PENCERAHAN PANTAS DAN HEBAT!
✔ BOOSTER untuk Produk kecantikan/Supplement


 

Jika nak cepat nampak kesan makan supplement , tambah SERBUK VITAMIN ke dalam supplement anda.
✔ Mengandungi 50x Vitamin C semulajadi lebih tinggi dari buah oren,
✔ Melindungi kulit dari sinaran UV,
✔ Menghilangkan jerawat
✔ Mengurangkan minyak dimuka
✔ Mencerahkan kulit,mencerahkan melanin kulit,
✔ Menyingkirkan toksin dan mencantikkan kulit,
✔ Mengembalikan kelembutan & keanjalan kulit,
✔ Mengurangkan garis-garis halus,meratakan warna kulit,
✔ Mengebukan kulit,
✔ Menyegarkan kulit agar tidak kusam,
✔ Mengurangkan pigmen,mengurangkan parut,
✔ Menlembutkan kulit,
✔ Mengecilkan liang roma agar wajah tampak licin menawan.
✔ Mencantikkan kulit disekitar mata agar mata nampak lebih bermaya dan tidak lesu serta lebih berseri
✔ Menguatkan akar rambut (dapat elakkan keguguran rambut yang melampau)
✔ Menguatkan kuku,
✔ Menguatkan sendi-sendi,
✔ Menyihatkan gusi dan mata

 


KANDUNGAN SERBUK VITAMIN 1 Botol Berat 80g:
Bunga Sakura
Buah Camu Camu
Beeswax (Lilin Lebah)
Acerola Cherry
Grapeseed Extract
Hyaluronic Acid
Pearl Powder
Hydrolized Collagen
L-Glutathione
Multiple Stemcell
Maquiberry
Blueberry
Strawberry
Cranberry
Tomato
Kiwi
Apple
Papaya
 
 
 
 
Cara pengambilan :
SETENGAH SUDU KECIL terus dimakan begitu sahaja 1-2X sehari 
Rasa manis buah Mix bersama minuman berperisa seperti jus buah-buahan Mix bersama produk minuman kecantikan / kesihatan
 
Siapa yang sesuai makan Dewy?Wanita dan lelaki berusia 15tahun keatasIbu Hamil 5 bulan keatasIbu yang sedang berpantang dan menyusu
 




 
 
 

ROYAL DETPX PLANTINUM *MURAH*

Tak perlu berlapar,
                  Tak perlu senaman yang berat..


 
HARGA ROYAL DETOX PLATINUM :
20 sachet / box
1 box RM130 (SM) RM135 (SS)
2 box RM250 (SM) RM260 (SS)
FREE POSTAGE


Selepas DETOX segala vitamin dan nutrien akan mudah serap masuk dalam tubuh dan apabila kita minum PRODUK SLIMMING terutamanya ROYAL SLIM penurunan berat badan dan pembakaran lemak akan berlaku dengan lebih PANTAS dan EFEKTIF.

Pernah dengar tak pasal DETOX?
Ramai menyebut-nyebut pasal DETOX atau dalam bahasa kita dipanggil NYAHTOKSIN. Apa sebenarnya detox ni ye?
Secara normal, hari-hari badan kita akan menyingkirkan toksin melalui peluh, najis dan air kencing. Pembuangan toksin dari badan adalah perlu bagi bagi memastikan tubuh badan kita berfungsi secara normal


Fungsi RDP:
• MELAWASKAN SISTEM PEMBUANGAN
• MENYINGKIRKAN TOKSIN DALAM BADAN
• MENCUCI USUS


Dari mana datang toksin?
Toksin pada badan kita datang samada dari persekitaran atau dari dalam badan kita sendiri. Ia masuk ke dalam badan melalui macam-macam cara seperti :
• UDARA : udara yang mengandungi asap, bahan kimia, racun dan bahan cemar lain disedut masuk ke dalam badan
• MAKANAN/ MINUMAN : makanan atau minuman yang tidak bersih atau dimasak mungkin mengandungi sisa racun, bahan kimia dan sebagainya.

• UBATAN : Ubatan sintetik dan vaksin juga boleh menyebabkan toksin bertambah dalam badan.
• RADIASI : pendedahan terhadap sinar x-ray, bahan radioaktif dan gelombang mikro
• MAKANAN TIDAK HADAM : makanan yang tidak hadam dan tinggal akan usus akan mengalami tindakbalas biokimia dan meracuni tubuh anda dari dalam
• DEHIDRASI dan MALNUTRISI : kekurangan air dalam badan boleh menyebabkan tindakbalas enzim, sistem imun dan saraf yang meracuni sistem manusia

Tanda-tanda anda perlu DETOX
• Masalah penghadaman
• Sembelit
• Sakit kepala
• Jerawat
• Penuaan pra-matang
• Letih
• Berat badan berlebihan
• Insomnia

Mengapa detox / mencuci usus penting??
Detox adalah proses membersihkan usus di mana segala toksin, lemak dan lendir yang melekat di dinding usus dikeluarkan melalui pembuangan air besar. Selepas dinding usus kita bersih, barulah badan kitla dapat menyerap nutrien pada tahap optimum. Kerana itulah detox sangat penting sebeum mengambil apa-apa vitamin atau supplement supaya tahap penyerapan nutrien pada kadar paling optimum.


 




 
 


Cara Pengambilan :
Ambil satu sachet RDP bancuh dengan 200ml plain water
Minum sekali sehari sebelum tidur , sebelah malam

Utk kesan kurus lagi cepat,
Sebaiknya di ambil bersama ROYAL SLIM LISHOU MAGIC
1 sachet ROYAL SLIM LISHOU MAGIC sebelah pagi
1 sachet ROYAL DETOX PLATINUM sebelam malam



AMARAN !!!!
ROYAL DETOX PLATINUM HANYA SESUAI BAGI MEREKA YG MEMPUNYAI BERAT BADAN MELEBIHI 70kg

BELLYNA AURA GLOW *MURAH*


 
BELLYNA AURA GLOW  ☀ BEKAS
 
HARGA: RM98.00
POSTAGE : RM6 (SM) / RM10 (SS)

Fokus produk Untuk mereka yang inginkan kulit putih gebu ..  Sbb ramai yg sudah kurus...Tapi bonus lagi .. Lebih menyeluruh luaran Dan dalaman... Daripada ekstrak delima ,acaiberry , Gluta , zaitun .. Perisa anggur

 

Bellyna Aura Glow ..
Kecantikan dalaman&luaran
Serlahkan dengan pengambilan yang konsisten ..
 

ANDA MENGALAMI MASALAH: 
RAMBUT GUGUR
TUMIT MEREKAH
JERAGAT
PARUT2 JERAWAT
KULIT KERING,,...



bellyna aura glow penyelesaiannya.........
tampak berseri dari dalm..bkn berseri dgn bedak berkilo2 k.......
BELLYNA AURA GLOW
Sesuai untuk yang inginkan kulit kembali muda , putih , berseri daripada dalam ..
teknologi terbaik .. harga yang mampu milik..
kesan seawal 7 hari ..



BELLYNA HOT PER GLOW & SLIM COCOA *MURAH*

 
BELLYNA HOT PER GLOW & SLIM COCOA  BEKAS
 
HARGA :RM 138.00
POSTAGE : RM6 (SM) / RM10 (SS)
 
 
 
Bagi yg kurang menggemari kopi & perut meragam bila minum kopi, jgn risau sebab Bellyna dah keluarkan HOT PER GLOW & SLIM COCOA.......... Rasa coklat pekat kauuuwww utk kurus, gebukan kulit + kasi sendat + kasi ketat + kasi putih !!!!!!! Kebaikan berganda-ganda !!!



kandungan utama dalam BELLYNA HOT PER GLOW & SLIM COCOA...

kandungan mewah tapi dan khasiat super duperrr POWER...
NAK PUTIH collegen ngan serbuk mutiara ada,NAK MONTOK KETAT pueraria mirifica,kacip fatimah,manjakani, serapat......NAK KURUS pun ada L-carnitine ngan garcinia combogia...


KURUS+PUTIH+MONTOKKKKK

serbuk mutiara 
green teaL-carnitine
garcinia cambogiacollegenaloverapeuraria mirificakacip fatimahmanjakaniserapatekstrak argan

BELLYNA HOT GLOW & SLIM COFFEE * MURAH*

 
Coffee KURUS & PUTIH... 2 in 1, bonus untuk kita...
Daripada sumber mewah, ada GLUTA, SERBUK MUTIARA, VITAMIN..
Mampu memberikan tenaga sepanjang hari bekerja,,,tanpa rasa lapar..
Kopi kurus No.1, mampu membuatkan kulit makin berseri-seri, tegang, menghilangkan jerawat & jeragat...
 
 

BELLYNA HOT GLOW & SLIM COFFEE ☀ BEKAS
HARGA : RM 138.00
POSTAGE : RM6 (SM) / RM10 (SS)
 
 
BELLYNA HOT GLOW & SLIM COFFEE ☀ TRIAL
HARGA : RM 46.00
POSTAGE : RM6 (SM) / RM10 (SS)

 




21 KEBAIKKAN ALOVERA DALAM BELLYNA HOT & GLOW SLIM COFFEE...
1. menghentikan pertumbuhan tumor
2. merendahkan kadar kolesterol
3. memperbaiki sel darah...

4. menambah oksigen di dalam darah
5. menghalang penyakit kidney stone dan kesan kafein dari kopi dan teh
6. memberi keseimbangan asid/alkali di dalam badan
7. menyembuhkan penyakit ulser, sistem penghadaman
8. mengurangkan tekanan darah tinggi dengan merawat punca, bukan hanya simtom
9. menambah mineral, vitamin, enzim dan nutrien di dalam badan
10. mempercepatkan sembuh dari kesan melecur, terbakar
11. merawat luka sehingga tidak meninggalkan parut
12. menggantikan first aid kit (peti pertolongan cemas), berfungsi sebagai bandage kerana ia bersifat anti-bakteria
13. menghentikan kanser colon
14. sebagai pelincir salur perkumuhan
15. menghilangkan buasir
16. meneutralkan gula di dalam darah
17. memelihara buah pinggang dari penyakit
18. menghalang jangkitan
19. memberi keseimbangan elektrolit seperti minuman tenaga
20. memelihara muka, kulit dan membaiki sel yang rosak
21. menguatkan ketahanan badan (sistem imunisasi)
 
TESTIMONI BELLYNA HOT GLOW  & SLIM COFFEE
 






 

BELLYNA HOT SECRET LADY *MURAH*


 BELLYNA HOT LADY  BEKAS 
HARGA : RM 75.00 
POSTAGE : RM 6 (SM) / RM10 (SS)
 
 
 BELLYNA HOT SECRET  TRIAL
HARGA : RM 35.00 (SM) / RM 40(SS)
POSTAGE : RM 6 (SM) / RM10 (SS)
(10 SACHET)

ANDA MENGALAMI MASALAH KEPUTIHAN??? Keputihan atau lelehan lendir yang keluar dari faraj wanita ada pelbagai sifatnya dan berbeza di antara seorang wanita dengan yang lain.

KEPUTIHAN biasanya berwarna jernih atau kelabu keputihan. Lazimnya, jika keputihan tiada berubah warna kekuningan atau kehijauan bermakna tiada jangkitan.

Sama juga jika keputihan bersifat berlendir dan tidak berbeku seperti susu basi atau berubah berbau hanyir, atau terdapat radang dan kegatalan pada faraj menandakan jangkitan.

Atasi masalah ini dengan mengamalkan BELLYNA HOT LADY SECRET COFFEE, pasti masalah keputihan yang anda alami pulih seperti sediakala.

Antara Kelebihan BELLYNA HOT SECRET LADY

♥♡ Melancarkan haid, & menghilangkan senggugut.
♥♡ Mengetat & merapatkan faraj
♥♡ Menghilagkan keputihan
♥♡ Mengurangkan lendir yang berlebihan
♥♡ Menhilangkan gatal-gatal pada alat sulit
♥♡ Menghilangkan bau yang tidak enak
♥♡ Menambah keharmonian hubungan suami isteri
♥♡ Melangsingkan badan
♥♡ Mengecutkan & menyihatkan rahim
♥♡ Mencantikkkan payudaya agar sihat & montok


TESTIMONI BELLYNA HOT SECRET LADY