CARA PESANAN / PEMBAYARAN

TERIMA KASIH KERANA BERMINAT

TERMA & SYARAT PEMBELIAN
1. Untuk pembeli yang serius sahaja.

2. Tiada reserve. Mereka yang bayar dulu, akan didahulukan.

3. Tiada pemulangan wang bagi mereka yang membatalkan pesanan selepas pembayaran dibuat.

4. Pihak kami tidak akan bertanggungjawab sekiranya produk rosak, hilang atau tidak diterima pelanggan selepas pengesahan penghantaran telah dibuat akibat kecuaian pihak ke-3 (POS LAJU) dan pihak anda sendiri (tiada di rumah ketika Pos Laju datang, salah alamat, penerimaan ditandatangani oleh orang lain seperti kawan, jiran, pihak kolej/pejabat).

5. Kami hanya menggunakan perkhidmatan POS LAJU untuk urusan penghantaran dan hanya urusniaga di dalam Malaysia sahaja (mohon maaf, tiada penghantaran untuk negara2 lain)

6. Masa pengeposan adalah waktu pagi setiap hari bekerja (ini bermakna pembayaran yang dibuat pada hari tersebut berkemungkinan besar akan dipos pada keesokan hari pula)

7. Pertukaran produk/pesanan pada saat2 akhir selepas pembungkusan dibuat adalah tidak dilayan (ini menimbulkan masalah kerana kebanyakan parcel dibungkus dalam plastik prabayar Pos Laju).

8. Penghantaran juga hanya akan dibuat selepas pembayaran diterima sudah disahkan (transfer dari acc bank lain mengambil masa 1-3 hari bekerja untuk disahkan/dikreditkan pihak bank).

9. Pihak kami juga tidak akan bertanggungjawab atas segala risiko, masalah, kesan/akibat dari penggunaan produk2 jualan kami. Jadi sila pastikan anda membeli dengan kerelaan hati, tiada sebarang paksaan dari pihak kami.

10. Terma dan syarat ini mungkin diubah atau ditambah dari masa ke semasa bertujuan untuk memudahkan urusan antara pelanggan dan kami.


PERHATIAN:
- Sebagai pembeli/pengguna, anda dinasihatkan memahami dan membaca maklumat berkaitan produk dengan lebih lanjut dengan merujuk kepada entry yang berkaitan, terutama nya tentang cara penggunaan/pengambilan yang betul, kesan awal pengambilan produk atau info2 penting lain yang sudah diterangkan selengkapnya di blog ini.
JIKA BERSETUJU DENGAN TERMA DAN SYARAT DI ATAS, BOLEH MELAKUKAN PROSES PEMBAYARAN MENERUSI:

 

MAYBANK
ADIBAH BINTI RAMLI
153010726554

Setelah pembayaran telah berjaya di buat, sila maklumkan kepada kami melalui

  sms/wassup ke

011-26933048


@

Email

kedaideeba@gmail.com

berserta RESIT/BUKTI PEMBAYARAN
@ hantarkan butiran-butiran bayaran seperti dibawah:

Nama Bank:
Tarikh:
Masa:
Jumlah:
Jenis/Set Produk :

Sila bank in secukupnya atau lebih
(kerana ATM tidak menerima nilai wang kecil : baki akan dipulangkan).

Terima Kasih

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Copyright© All Rights Reserved kedaideeba.blogspot.my