9 Jan 2017

HONEY BEE NUTRI CLEANSING FOAM by TRUE ISLAND FROM KOREA


Honey Bee Venom melicinkan kulit muka, menambah keserian dan daya tahan kulit serta membekalkan kelembapan.
 
Bahan Hyaluronic Acid di dalamnya meningkatkan kadar collagen dan kelembapan supaya kulit lebih lembut, anjal dan ringan. Ia turut membantu meredakan jerawat.
 
 
 
 
HONEY BEE NUTRI CLEANSING FOAM
= = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = 
  Meremajakan, melembabkan kulit yang kusam dan kurang bermaya
  Membekalkan nutrisi yang baik untuk kulit kerana mengandungi vitamin dan kolagen.
  Menjadikan kulit lebih anjal, licin, berseri kulit dan lembap sepanjang hari
 
 
 
HARGA HONEY BEE NUTRI CLEANSING FOAM
 
RM58
 
POSTAGE
RM7 SM / RM11 SS
 
 
BERMINAT

** ** ** ** **
PM/WhatsApp
011-26933048
** ** ** ** **
C.O.D Area
Kota Bharu / Wakaf Bharu / Tumpat
Jauh Kami pos, abg posmen kan adoo.
Terima Kasih Memilih Untuk Berurusan Dengan Kami

8 Jan 2017

JEMAIMA WHITENING PILLS *MURAH*

 
Nak Putihkan Muka dan Seluruh Badan?
Nak Hilangkan Masalah Jerawat?
Jemaima Whitening Pills Boleh Selesaikan!
 
 
 
Apa itu Jemaima Whitening Pills  
Jemaima Whitening Pills adalah supplement yang berfungsi mencantikkan kulit kita daripada dalaman, mencerahkan kulit, menjadikannya lebih gebu dan anjal, bebas minyak serta bebas jeragat. Ia sangat berkesan seawal 5 hari kerana formulasinya menggunakan manfaat sisik ikan merah sebagai bahan utama.
 
Jemaima Whitening Pills adalah antara produk BEST SELLER di market online sekarang. Ramai yang dah dengar tentang Jemaima whitening pills ni tapi tak ramai tau mcm mana nak ambik, apa kelebihan dia, siapa boleh ambil..
 
7 HARI JERAWAT HILANG!
 
Jemaima Whitening Pills Collagen yang digunakan adalah collagen paling mahal & terbaik untuk memutihkan kulit. Ianya dari SISIK IKAN MERAH iaitu salah 1 collagen yg terbaik di DUNIA kerana dapat menghasilkan sel2 baru dalam badan kita serta memberi kesan positif dari dalam & luar tubuh dengan cepat
 
 
KHASIAT JEMAIMA WHITENING PILLS
= = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = =
 Mengurangkan kedut-kedut & garis halus
 Agen semulajadi untuk mencerah & memutihkan kulit
 Membantu melindungi kulit dari sinaran UV
 Sebagai antioksidan, anti radang, anti kanser & mampu mengawal masalah leukemia
 Membantu mencegah penyakit alzheimer
 Mengawal tekanan darah tinggi & penyakit diabetes
 Bahan kandungan ikan merah sumber kolagen yang sangat elastik
 6000 kali lebih efisien dari vitamin c biasa
 
 
 
JANGAN GUNA BENDA NI, NANTI TAK PASAL2 CANTIK & FLAWLESS
 
"I suka sangat sejak amalkan Jemaima ni, bangun pagi ketara nampak kulit i ni dah jadi moist, parut dekat muka n badan makin pudar, kulit makin putih!! Kat ofis pon ramai tegur, dorang tanya pakai ape berubah jadi cantik sampai camni? I jawab pakai jemaima je, tak pakai produk lain dah. Finally i jumpa apa yg i nak. Hope kekal.."
 
 
BAHAN KANDUNGAN JEMAIMA WHITENING PILLS
= = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = =
 Vitamin c
  Collagen sisik ikan merah
 Astaxanthin

 
KENAPA ANDA PERLU MEMILIH JEMAIMA WHITENING PILLS
= = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = =
✔ Mengurangkan garis-garis halus dimuka dan kedutan
✔ Berfungsi sebagai antioksidan pada kulit
✔ Melembutkan & melicinkan kulit
✔ Menghasilkan sel-sel kulit baru
✔ Kulit menjadi lebih halus, putih merona
✔ Mencerahkan dan melembutkan kulit wajah
✔ Membuatkan kulit lebih kenyal dan gebu
✔ Kuku dan rambut lebih kuat, tak mudah patah atau gugur
✔ Mengatasi masalah kulit kering, berminyak dan kusam
✔ Mengaktifkan kolagen yang menjadikan kulit anjal seperti kulit baby
✔ Mengurangkan kemerahan yang diakibatkan oleh radang @ kulit sensitive
✔ Mencegah & menghilangkan blackhead, whitehead dan bekas jerawat
✔ Memudarkan tanda penuaan pada kulit dan mengecilkan pori-pori
✔ Kulit kering @ pecah-pecah kembali sembuh dan semakin halus
✔ Menyekatakan tona kulit, mencerah dan membuatkan kulit bersinar
✔ Bibir & sekitar puting yang hitam menjadi merah pinkish kerana pigmen gelap makin berkurang
✔ Memutihkan ketiak hitam, siku, flex dan noda serta celah lipatan lain yang hitam tanpa pengelupasan
✔Mencegah muka dari naik jerawat & mempercepatkan proses penyembuhan jerawat

 


Pil Untuk Putih No.1 di Malaysia!
 
Hanya Seawal 3-5 hari perbezaan..
 Kulit makin putih
 Jerawat beransur hilang
 Kulit menjadi sihat
 Menambahkan tenaga

 


 
BAHAN UTAMA JEMAIMA WHITENING PILLS
= = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = =

 SISIK IKAN MERAH
Sebagai salah satu sumber Collagen terbaik.
Collagen yang terhasil daripada sisik ikan merah antara collagen marine paling mahal & merupakan sumber premium kerana ianya hidup dilaut dalam.
Ikan merah berupaya hidup dilaut dalam kerana adanya insang yang dapat menahan tekanan tinggi. Ini sekaligus menjadikannya sumber collagen yg amat lasak, elastik, kepaduan sel yg tinggi, kapasiti tinggi dlm mengekalkan kelembapan serta jisim molekul sgt rendah bagi memudahkan kadar penyerapan
 
Tahukah anda, kandungan collagen dalam kulit kita semakin berkurang bila usia meningkat, jadi Jemaima Whitening Pills ini menggunakan kebaikan collagen sisik ikan merah supaya dapat memberikan kesan optimum kepada pengguna
 
Jemaima Whitening Pills juga mengandungi bahan aktif seperti vitamin C, astaxathin utk memaksimumkan keberkesanan collagen dlm memberi manfaat pada kulit.

 ASTAXANTHIN
Astaxanthin adalah salah 1 bahan utama yg terdapat dlm JEMAIMA WHITENING PILLS yg berupaya MENCERAHKAN KULIT dari dalam secara natural & CEPAT.
 


 
"
Jemaima Whitening Pills juga dah Masuk ke laman media seperti Utusan, Harmoni, tv3, tv9!!
Jangan Ragu-ragu lagi~

 
KESAN PANTAS & SELAMAT SEAWAL 5 HARI!
✔BERBENTUK PIL (KAPSUL) – Mudah diambil. Tak ada rasa pahit, hanya telan & minum air kosong sahaja. kalau uolls jenis yang susah nak minum supplement lain jenis cecair ke, Inilah penyelesaiannya
 
✔TAK BAHAYA- Kepada uolls yg takut nak inject-inject ke, ambil je Jemaima Whitening Pills. Jangan risau, jemaima tak ada side effect pon. Hanya telan shja. Senangkan?? Tak perlulah nak ambik INJECT yg beratus-ratus & tak jamin keselamatannya tu haa..
 
✔BAHAN NATURAL – Bahan kandungan yang terdapat dalam JEMAIMA WHITENING PILLS semua berkualiti premium! COLLAGEN Jemaima dari SISIK IKAN MERAH, Bukannya collagen biasa. Collagen ini paling mahal & berkualiti. ASTAXANTHIN – kesannya lebih efektif beribu kali ganda berbanding vitamin lain dan juga VITAMIN C - yang memang popular untuk mencantikkan & menghaluskan kulit.
 
✔SELAMAT - Tak ada bahan kimia, Tak ada kesan buruk & selamat digunakan. Mak2 pun boleh guna juga
 
✔PENJIMATAN BERGANDA – Hanya pakai 1 produk sahaja, Jemaima Whitening Pills dah boleh putih & siap boleh hilangkan jerawat. Tak perlu cucuk yang mahal2, tak payah pakai skincare. Dan lepas ni bila holiday kat pulau dah tak perlu beli sunblock mahal2.
 
✔MUDAH- Saiz Botol yang kecil mudah untuk dibawa kemana-mana

 
Anda Kini…
✘TAK PERLU buang duit banyak2 utk produk lain
✘TAK PERLU pakai make up & bedak tebal
✘TAK PERLU malu dah lepas ni, confrm ramai yg memuji kulit anda
✘TAK PERLU risau kalau nak bersukan


TAK PAYAH TAK PAYAH semua TAK PAYAH lagii… sebab JEMAIMA WHITENING PILLS adalah jawapannya!!

 
Yang PALING PENTING ada kelulusan KKM

 


 
CARA PENGAMBILAN JEMAIMA WHITENING PILLS
= = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = =
♥ Makan 1 biji pagi sebelum sarapan
♥ 1 Biji pada waktu malam sebelum tidur
♥ Sebotol penggunaan tahan untuk 30 hari
♥ Sesuai untuk lelaki & wanita 16 tahun keatas
♥ Ibu mengandung 6 bulan keatas boleh ambil
♥ Boleh diambil semasa period
 
- Untuk hasil optimum minum banyak air kosong
- Jemaima Whitening Pills mencerahkan kulit dalam masa 2 minggu
- Mengandungi 60 kapsul tahan utk sebulan

 
TIPS PENGAMBILAN JEMAIMA WHITENING PILLS
= = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = =
 Anda yang sudah mengambil Jemaima, jangan lupa utk minum air secukupnya ya.
 Ambil apa-apa supplement pun mesti kena cukup minum air. Untuk flush toksin dahulu, baru produk boleh berkesan. Lagi-lagi musim panas ni, banyakkan pengambilan air.
Kalau boleh detoks dahulu sebelum mengambil Jemaima untuk kesan yang lebih hebat.
Ambil makanan yang sihat, lebihkan buah-buahan, sayur-sayuran & kurangkan oily food.

 
TESTIMONI JEMAIMA WHITENING PILLS
= = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = =

 

 

 

 

 

 

 
 

 

 

 

 

 

 

 

 
HARGA PASARAN: RM120


HARGA PROMOSI
 
RM100
 
POSTAGE
FREE

BERMINAT
** ** ** ** **
PM/WhatsApp
011-26933048
** ** ** ** **
C.O.D Area
Kota Bharu / Wakaf Bharu / Tumpat
Jauh Kami pos, abg posmen kan adoo.
Terima Kasih Memilih Untuk Berurusan Dengan Kami


 
Copyright© All Rights Reserved kedaideeba.blogspot.my